Thex&Tova

Alla inlägg den 12 april 2012

Av Alicia Fritz - 12 april 2012 21:45

Halloj!

Jag är så dålig på att uppdatera mig men men. Nu är det väldigt mycket på gång! Jag har ju att som första lydnadstävling med Thex den första maj i Smålandsstenar men nu är det så att det kommer lite träningstävlingar på skolan som en i hundtrean har som projektarbete, så på onsdag nästa vecka ska vi tävla och sen är det en till den 9 maj. jag har just för tillfället rätt mycket ångest eftersom vi inte är helt klara.. Sen ska vi också på en utsällning med honom på Elmia lite senare i maj. Jag vill ju börja tävla i agility snart!


Nästa vecka i skolan på tisdag så kommer det ett filmteam som ska göra reklam på skolan och då ska Thex (och jag) vara med. Vi ska med några andra köra lite freesyle och sen ska Thex leka vid en sjö med lite vovvekompisar :) Sen så är det ju tävlingen på onsdag men på fredag ska också de som ska börja i höst komma och kolla på skolan och då ska vi visa upp lite lydnad och trix för dom! Det taggar vi för!


Nu är det ju så också att Theximus fyller ett år på söndag!! :D Så han ska få ett rikitgt smarrigt ben att tugga på :) 


Igår så hade vi ju hundträning med Jessica igen som jag tror jag har berättat om innan. Det gick jätte bra! Jenny var med med Siri också så det var roligt ;) Jessica hjälpte mig med med att kunna förbereda mig till tävlingarna så det känns mycket bra :) Jag hann inte ta några bilder men ska försöka få någon som kan ta kort och filma när tävlingen är nästa vecka :) 


Så länge bjuder jag på lite gamla bilder..



på väg hem från skolan




 





   


 






Ovido - Quiz & Flashcards